15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Жребият за „Bigger`s Better 10” в Бургас ще бъде теглен в четвъртък

На 23 февруари от 17ч в бургаския хотел „Аква” ще бъде теглен жребият за срещите преди петъчния турнир „Bigger`s Better”. Имената на осмината бойци ще бъдат поставени в урна, и в 17ч пред тях ще бъдат обявени съперниците им в първата фаза от надпреварата. Припомняме че сред силните ръкавици има и една българска. Това е единственият българин участник в „Bigger`s Better” –  бургазлията Милен Паунов. Схемата предвижда директни елиминации първо в четвъртфиналните мачове, които ще продължат в 3 рунда по 3 минути, два полуфинални мача и финал, като победителят освен титлата ще спечели 15 000 щатски долара.

Както вече бе обявено „Bigger`s Better” ще бъде излъчен пряко от  22ч по Евроспорт, пред повече от 160 млн зрители от над 60 държави по цял свят.

 

                   В Бургас вече пристигнаха  холандецът Хенрик Зова, полякът Камил Соколовски, германецът Марсел Готшалк и боецът от Молдова Николае Визитиу. По-късно на летище Бургас се очакват да пристигнат 120-килограмовият Роджър Пинас от Суринам, румънецът Петре Гананау и сръбският претендент за титлата Драган Йованович. Късно вечерта в Бургас ще пристигне и америкънецът Жан Кристоф Куреж, който държи правата на веригата „Bigger`s Better” и президентът на една от световните бойни организации WKN Стефан Кабрера. 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук