22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Жужу с 45 минути игра при победа на Алжир

Алжирското попълнение в състава на „Черноморец-Бургас” Жугурта Хамрун – Жужу игра едно полувреме за националния отбор на Алжир до 23 години. Младият талант допринесе за победата на своята страна, която се наложи с 2:0 над Южна Африка в приятелска среща. След влизането си в игра през второто полувреме, Жужу значително раздвижи играта на своите съотборници, които съумяха да отбележат 2 гола и да стигнат до победата.

След завръщането си в Бургас алжирецът с френски паспорт сподели пред клубния сайт на „акулите”, че въпреки само едното изиграно полувреме, е оставил добри впечатления с играта си. Доказателство за това е поканата, която е получил за предстоящата квалификация за Олимпийските игри в Лондон през следващата година. Отборът на Алжир до 23 годии е в група с тимовете на Сенегал, Мароко и Нигерия.

Въпреки насъбралото му се пътуване тези дни, Жужу се завърна в добра кондиция и сега се подготвя със своите съотборници от „Черноморец-Бургас” за предстоящото гостуване на столичния „Локомотив”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук