16.5 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Журналистът Тома Биков ще отговаря за структурата на Меглена Кунева в Бургас

Журналистът Тома Биков ще представлява сдружението на Меглена Кунева „България на гражданите” в Бургас. Биков е родом от Бургас, журналист и бивш костовист. От 2005 до 2007 година е бил член на ДСБ, след което се е разочаровал от политиката на Иван Костов и е напуснал партията.

 Меглена Кунева и Даниел Вълчев признаха, че обикалят страната за да създадат местни ядра на сдружението, което всъщност е политически проект.

 Лицата на Сдружението в Бургас са още  доц. Радостин Долчинков – административен директор на Бургаския свободен университет, Владимир Стоянов – изпълнителен директор на Черноморски риболов – Бургас, бизнесменът Радослав Петков, адвокат Ирина Камбурова и Венета Маевска.

 Никой от тях не е членувал в партия и не са били в политиката, каза Кунева. На въпрос, кои са според нея симпатизантите на „България на гражданите” Кунева отговори, че това са хората, които в началото на 90-те са били на Орлов мост и те са много повече от това, което днес наричаме десни партии.

 Меглена Кунева заяви, че България са налице показатели, че ни чака втора „Виденова зима”, заради високият ръста на безработицата, влошеният инвестиционен климат, стопеният фискален резерв на държавата и бюджетният дефицит, а правителството искало да изхарчи и Сребърния фонд .

 На срещата с гражданите в Бургас днес присъстваха Валентин Василев-бивш министър на търговията и туризма в правителството на Иван Костов, ексдепутатът от НДСВ и сочен за кадровик на партията в Бургаски регион-  Илчо Доганов, симпатизанти и активисти на царската партия и дори служители на общинската администрация от времето на предишния кмет на Бургас Йоан Костадинов. Меглена Кунева обясни, че срещите са отворени и може да присъства всеки.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук