13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

ЗАВЪРШИ ТУРНИРЪТ ПО ТЕНИС ЗА КУПАТА НА ГЕРБ – БУРГАС

Двадесет и осем смесени двойки от различни възрастови групи премериха сили в традиционния турнир  по тенис за Купата на ГЕРБ. Турнирът се провежда за трета поредна година по идея на общинския съветник от ГЕРБ Димитър Людиев, съвместно с тенис клуб „ БРИЗ”. 

На финала през втория ден, на корта, се срещнаха двойките –  Денислав Дачев и Тодор Митев срещу Иван Пригъров и Силвия Драгийска. След близо едночасова игра Дачев и Митев се откроиха като победители и заслужено грабнаха купата на ПП ГЕРБ. С 157 км/ч. за втора поредна година победител в категорията „най – силен сервиз” стана Данаил Асъмов, подобрявайки миналогодишния си резултат от 148 км/ч.

 Общинските съветници Дияна Йорданова и Димитър Людиев наградиха с утешителни награди и дамите участнички в турнира от името на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

„Изграждането на спортни съоръжения в града и популялизирането на спорта са наш приоритет и аз се радвам, че в турнира взеха участие толкова много любители на тениса. Това е една прекрасна традиция, която се надявам да продължим и занапред”, заяви Людиев след приключване на срещите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук