15.4 C
Бургас
сряда, май 22, 2024

Задигнаха преси, ножици и сешоари от два фризьорски салона в Бургас

Два фризьорски салона са обрани в к-с „Лазур“ в Бургас в събота, съобщават от МВР Бургас. На декември около 08.50 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за проникване във фризьорски салон, разположен на ул. «Тодор Каблешков» в к-с «Лазур»,  чрез взломяване на входната врата. Извършена е кражба на машинка за подстригване, сешоар, две ножици и касов апарат, собственост на 64 годишна бургазлийка. streetview

снимка: единият фризьорски салон се намира на „Батак“4

 

По първоначални данни стойността на отнетите вещи е в размер на около 1 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

Пак на 27 декември , 8 минути по късно  в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за проникване във втори  фризьорски салон, разположен на ул. «Батак» в к-с «Лазур», осъществено чрез взломяване на входната врата, откъдето е извършена кражба на машинка за подстригване, сeшоар, две преси за коса и дамска чанта с документи и печат на фирмата, собственост на 38 годишна жена от с. Крушевец, общ. Созопол. По първоначални данни стойността на отнетите вещи е в размер на около 700 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук