10.4 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Задигнаха 10 000 лв. от касата на семеен хотел в Поморие

На 8 август в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за извършена кражба на пари от касата на семеен хотел, разположен на ул. «Трети март» в Поморие.  Установено е, че касата се съхранявала на рецепцията към хотела, като оригиналният ключ висял на общо табло с ключове от стаите, непосредствено до касата. До касата се стигало през рецепцията и ресторанта, чиито врати винаги се заключвали в тъмната част на денонощието.

Собственичката на хотела, заедно със семейството си около 19.00 ч. предната вечер, отишла на семейно тържество, като при завръщането си около 02.00 ч. на 08.08.т.г. установила, че вратата към ресторанта е отключена, а на рецепцията е включен телевизора.

Заключила отново ресторанта и угасила светлините, без да направи проверка на касата. Около 11.00 ч. на 08.08.т.г. констатирало, че ключовете са на вратата на касата и от нея липсва паричната сума в размер на 10 000 лв. / лични пари/.

В касата обаче непокътнати стоели два детски руски паспорта и пощенски плик с две банкноти от по 500 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук