10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Задържаните в Бургас двама братя са откраднали и запалили БМВ

 Задържаните на 1 април двама братя М.А. и О.А., съответно на 21 и 16 години от Бургас,  заедно с 20 годишния К.Д. са извършители на палежа на откраднатото БМВ. Луксозното возило беше задигнато през март от бургаската улица «Шейново» № 80 . Колата,  собственост на 43 годишен бургазлия, беше открита изпепелена на пътя между надлез с. Братово, в посока кв. «Горно Езерово».

снимка: архив МВР Бургас

От МВР припомнят, че служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас, съвместно със служители от Базовата научно-техническа лаборатория констатираха, че двамата братя и са извършители на близо 15 кражби на вещи, части и горива от МПС, паркирани на територията на Централната градска част на Бургас. В съучастие с 20 годишния К.Д. от Бургас и 19 год. Л.П. от Полски Тръмбеш Л.П. са извършители и на  противозаконно отнемане на лек автомобил «Ситроен С 4», с великотърновска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, който след като се изплашили, изоставили в покрайнините на село до Попово; противозаконно отнемане на лек автомобил «Форд Ескорт», с русенска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, който изоставили на паркинг до поликлиниката във Велико Търново;  противозаконно отнемане на лек автомобил «ВАЗ 2104», с великотърновска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, с който се придвижили до с. Равна гора, където извършили и кражба на два мобилни телефона, фотоапарат и спийкър за мобилен телефон, осъществена на 31.03.т.г. от частен дом в с. Равна гора, собственост на 20 годишен английски гражданин.

Братята М.А. и О.А. са извършители и на противозаконно отнемане на л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация и на л.а. «БМВ», с пловдивска регистрация, осъществени от началото на годината на територията на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук