8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Задържаха „ало измамник“ от Несебър, предлагал климатици и ваучери

Полицията в Несебър задържа 51-годишен мъж от морския град за две измами- „изгодно закупуване на климатици” и „изгодно закупуване на ваучери за мобилни телефони”. Потърпевш е 70 годишен мъж, измамен със сумата от 3 000 лв. и 72 годишна жена, измамена със сумата от 3 220 лв. При извършеното претърсване на дома и автомобила му, са намерени и иззети шест мобилни телефони, СИМ-карти, флаш памет и записки, съдържащи телефонни номера и адреси.

затворПо двете досъдебни производства, водени под прякото ръководство на Несебърска районна прокуратура, Н.К. е привлечен в качествота на обвиняем, като му е наложена мярка за отклонение „задържане под стража за срок от 72 часа”. Несебърлията е приведен в Бургаския следствен арест.

Работата по цялостното документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Несебър.

 

От МВР Бургас призовават гражданите, станали жертва на измама по описаните схеми – „закупуване на климатици” или „ваучери за мобилни телефони”, да потърсят съдействието на полицейските служители от Районно управление „Полиция” – Несебър, като се явят директно в полицейското управление или позвънят на тел. 0554 / 3 54 11!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук