16 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Задържаха 23-годишния Янчо Великов за блудство със 7 жени в „Меден Рудник“

«Криминална полиция» при МВР – Бургас и служители от Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас са задържали 23 годишния Янчо Великов от Бургас, който на 1 септември около 21.30 ч. в района на бл. 73 в ж.к. «Меден Рудник» се опитал да извърши блудствени действия с 37 годишна бургазлийка. Констатирано е, че младежът е извършител на още шест случая на блудства, два от които незаявени в полицията, за една вечер. Бургазлията направил пълни самопризнания за извършените от него деяния, като досъдебните производства по случаите са обединени и докладвани в Бургаска района прокуратура. кражба, арестСрокът за задържане на 23 годишния Янчо е удължен с прокурорско постановление на 72 часа.

„Янчо се е опитвал да опипва жените по задните части, накои от тях карал да го пипат по члена. Едната от жените го ударила и се заключила в колата, втора го ухапала и той побягнал.“, казаха от полицията в Бургас.

 

Припомняме, че преди дни служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас, сектор «Базова научно-техническа лаборатория» при ОДМВР – Бургас и Четвърто Районно управление «Полиция» – Бургас задържаха за грабеж на мобилен телефон и пари и блудствени действия, осъществени на 31.07.т.г. около 04.30 ч. в района на двора на ОУ «Елин Пелин» – Бургас, 30 годишния Христо Стоянов от Бургас, който в момента е с постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража».

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук