18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Задържаха в Бургас бивш затворник, който напада жени и отмъква чантите им

Бивш затворник от Стралджа е арестуван за опит за кражба на дамска чанта, собственост на 67 годишна бургазлийка, в района до Централна ж.п.гара – Бургас. Жената е нападната докато ицчаквала на зелен сигнал на светофарната уредба.  Х.А., 30 годишен е задържан малко по-късно от двама бургазлии на 19 и 22 години при кражба на дамска раница с лични вещи, собственост на 54 годишна софиянка, осъществена чрез издърпване от облегалката на стола й от лятната градина на хотел «Форс», разположен на ул. «Фотинов».

Припомняме, че Х.А. нападна в гръб бургазлийката, като със сила се опита да издърпа от ръцете й дамската чанта. Жената успя да запази чантата си, но е бутната и съборена на платното за движение, след което нападателят й побягнал. Бургазлийката бе настанена за лечение в отделение «Ортопедия» при МБАЛ – Бургас с диагноза «фрактура на лявата подбедрица».

Установено е, че Х.А. е с богато криминално минало, като е излежал присъда «лишаване от свобода» за убийство. В началото на лятото е задържан в Районно управление – Несебър за взломна кражба и в Първо Районно управление – Бургас за хулиганство. Работата по случаите продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук