14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Задържаха група за взломни кражби в Бургаско

Полицията в Бургас задържа трима мъже, които са извършили поредица от кражби от домове и вили, разположени на територията на бургаския квартал Банево и околностите.  25 годишният Т.Т., 22 год. А.Д. и 25 год. П.Ж., и тримата от бургаския квартал «Банево»,  в различно съучастие, са извършили следните престъпления :

7e52dc60171ae6308d4d352ca6ea06a81.jpg– на 22.11.м.г. във вилна зона «Острицата» – кв. «Банево», чрез взломяване на входната врата са проникнали в частна вила и са извършили кражба на мотофреза, ел. косачка, 2 гуми заедно с джантите и 4 джанти.

– на 17.02.т.г. във вилана зона «Боровете» – кв. «Банево», чрез натиск на входната врата са проникнали във вила, частна собственост, откъдето противозаконно са отнели телевизор  и микровълнова фурна 

– в началото на месец март т.г. във вилна зона «Острицата», чрез натиск на входната врата са проникнали в частна вила, като са извършили кражба на телевизор, микровълнова фурна, хладилник и ел. помпа.

– в началото на месец март във вилна зона «Боровете» – кв. «Банево» от временна постройка в двор на вилен имот, са извършили кражба на медна пръскачка, 10 м. употребяван кабел и ръчни инструменти.

Съвместно със служители на Районно управление на МВР Айтос повечето от откраднатите вещи са намерени и иззети на територията на град Айтос. Тримата мъже са задържани със заповед за 24 часа. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук