13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Задържаха двама за потрошените коли в „Меден рудник“

Задържани са извършителите на вандалска проява, при която бяха нанесени материални щети на 70 леки автомобила в „Меден рудник“, съобщават от ОД на МВР-Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас по отношение вандалската проява по нанасянето на материални щети на 70 леки автомобили, осъществена на 16/17.11.т.г. в района на блокове 411, 408, на паркинга на магазин „Болеро“, паркинга на магазин „Била“ и паркинга до бл. 435 в к-с „Меден Рудник“, изразяваща се в срязване на гуммите с остър предмет или счупване на страничните и панорамни стъкла или огледала, са установени и задържани за рок от 24 часа 27 годишните Я.С. и К.Я., и двамата от бургаския комплекс „Меден Рудник”.

По случая са извършени множество процесуално – следствени действия, сред които и изземване на записи от видеокамери, разположени в районите на инцидентите. Образувано е бързо полицейско производство. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук