11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Задържаха двама младежи за битата и ограбена жена в Бургас

Двама младежи, на 17 и 24 години, са задържани за грабежа на 65 годишна бургазлийка, извършен на 25 декември около 21.20 ч. в района на зад блоковото пространство на ул. „Климент Охридски” № 20. Установено е, че и двамата са криминално порявени и са извършители и на други грабежи:

– грабеж на дамска чанта, соственост на 65 годишна бургазлийка, съдържаща : два мобилни телефона, сумата от 500 лв. и лични документи, осъществен на 05.12.т.г. на бургаската улица «Македония» пред дом № 70,  посредством нанасяне на удари в лицето и тялото на жената.

– домова кражба на строителни инструменти, осъществена на 24.10.т.г. от частен дом в бургаския квартал «Долно Езерово»

– грабеж на дамска чанта, осъществен на 11.11.т.г. в ж.к. «Изгрев» в района до «Общински спортен комплекс».

Материалите по отделните случаи, регистрирани до момента на територията на Първо, Второ и Пето Районно управления – Бургас, са докладвани в Бургаска окръжна Прокуратура. Констатирано е, че същите са с множество криминални прояви / извършители са на кражби, грабежи, телесни повреди и хулигански действия/. Осъждани са ефективно и са излезли от затвора през месец октомври 2015 г.

На 28.12.т.г. спрямо А.И. и С.Т. е постановена мярка „задържане под стража” и младежите са приведени в бургаския затвор. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност, осъществена от месец октомври тази година до момента продължава от полицейските служители.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук