12.6 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Задържаха крадци на дамски чанти

 Полицията в Бургас задържа двама 18 годишни младежи, извършили шест кражби на дамски чанти на територията на Бургас.  Установено, че задържаните на 26 март момчета, за грабеж на дамска чанта в парк „Изгрев“, са извършители и на още няколко кражби :

– издърпване на дамска чанта до бл. 76 в к-с «Лазур», съдържаща портмоне, тефтер, сумата от около 20-30 лв. и електронен калкулатор, осъществена на 08.03.т.г.

– издърпване на дамска чанта до бл. 13 в к-с «Лазур», съдържаща портмоне, тефтер и сумата от около 300 лв., осъщестевена на 04.03.т.г.

– издърпване на дамска чанта в парка до магазин «Сара» в к-с «Лазур», съдържаща портмоне, тефтер, мобилен телефон и сумата от около 100 лв., осъществена на 19.03.т.г.

– издърпване на дамска чанта до ресторант «Черно и Бяло» в к-с «Лазур», съдържаща сумата от 50 лв. и мобилен телефон, осъществена на 09.02.т.г.

– издърпване на дамска чанта на ул. «Юрий Венелин», съдържаща сумата от 150 лв. и лични вещи

– издърпване на дамска чанта в района на МБАЛ – Бургас, съдържаща мобилен телефон, сумата от 20 лв. и документи, осъществена на 13.03.т.г.

– издърпване на дамска чанта в началото на м. март пред бл. 35 в к-с «Зорница», съдържаща дребна сума пари, документи и дамски принадлежности. От Я.Д. и Х.Д. с протоколи за доброволно предаване са получени следните вещи – предмет на престъпления : четири мобилни телефона, калкулатор и флаш памет. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Второ Районно управление на МВР – Бургас. beleznisi1.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук