13.1 C
Бургас
неделя, май 12, 2024

Задържаха мним служител на МВР

Бургаски полицаи забелязали в района на банков офис, разположен на бул. «Демокрация», криминално проявения В.М., 42 годишен от Бургас и възрастен мъж, говорещ с него.След проверка е установено, че В.М. се представил пред 83-годишния мъж за бивш служител на МВР и настоящ социален работник.

След разговора по-рано пенсионера влязъл в банковия офис и след малко се върнал, като заедно с В.М. тръгнали по бул. «Демокрация» в посока Трета поликлиника. Предложил му «уреждане на социални помощи», но за целта било необходимо пенсионера да изтегли спестяванията си и да ги предостави на В.М. Бургазлията изтеглил сумата от 8 000 лв., като полицейските служители се намесили преди да ги предостави на криминално проявения. В.М. е задържан и отведен във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас, където направил пълни самопризнания.

Установено е, че в момента В.М. е в отпуск по болест от бургаския затвор, в който изтърпява наказанието «лишаване от свобода». Отпускът му е прекратен и В.М. е приведен в бургаския затвор. По случая е образувано досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук