19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Задържаха мъже с фалшиви 50 лв., печатани на цветен принтер

Продавачката на магазин НАРКОП в с.Сигмен е сигнализирала в полицията, че мъж е поискал да закупи хранителни стоки, като е заплатил с банкнота от 50 лв.В момента на плащането продавачката се усъмнява в истинноста на банкнотата не я приема и мъжът побягва.

снимка: архив МВР Бургас- миналата година полицията в Бургас разкри нелегална печатница за фалшиви пари в жилище на ул. Георги Иванов” №6.

От проведените оперативно издирвателни мероприятия в района на с. Раклица е установено лицето извършило измамата и неговия съучастник, както и автомобилът, с който са се придвижвали.

 За срок от 24 часа са задържани 57 год. Д. П. от с. Изворище и 30 год. М.Б. от с. Искра. При извършените процесуално следствени действия в автомобила е открит цветен принтер и е иззета банкнотата от 50лв.

При оглед на банкнотата се вижда, че същата е с залепена холограмна лента и е неистинска. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължават служители на Районно Управление «Полиция» – Карнобат.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук