13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Задържаха още шестима с наркотици на Спирита

Полицията задържа шест души с наркотици и през втората вечер на фестивала „Spirit of Burgas“, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас. Около 20.30 часа вчера, при осъществяване на пропускателния режим, е извършена проверка на 23-годишната Е.К. от Бургас, в която са намерени две саморъчно навити цигари, съдържащи суха тревна маса – марихуана. 

На главния вход на Централния бургаски плаж е извършена проверка на 18-годишния С.Н., в когото е намерен и иззет полиетиленов плик със зелена тревна маса – марихуана. При щателен личен обиск са открити още три найлонови плика, съдържащи тревна маса. Момчето е задържано за срок до 24 часа. На същото място е проверен и 30- годишния К.Ч. от София, в когото е намерена половин саморъчно навита цигара, съдържаща – марихуана, и топче със суха тревна маса.
Около 21.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала „Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 18- годишната Б.К., в която е намерена кибритена кутия, съдържаща 2 сини хапчета и половина с изображение на делфин – амфетамин.

Около 21.00 ч. при осъществяване на пропускателния режим на фестивала „Spirit of Burgas” на един от входовете на Централния плаж е извършена проверка на 21- годишния Г.П. от Благоевград, в когото е намерено найлоново пликче, съдържащо суха тревна маса – марихуана, с тегло около 0,20 гр.

Тази нощ около 00.20 ч. служители от Първо Районно управление „Полиция“ – Бургас, ангажирани с охраната на фестивала „Spirit of Burgas“ извършили проверка на 20-годишния М.Г. и 23-годишната С.Т., като в М.Г. е открит метамфетамин с тегло 0,030 гр. М.Г. е задържан за срок до 24 часа. По всички случаи продължава работата в Първо Районно управление „Полиция“ – Бургас и са образувани бързи полицейски производства.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук