10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Задържаха трима за домови кражби в Камено

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Камено са задържани  27 годишния А.А., брат му – Г.А., 21 годишен и С.С., 36 годишен, и тримата от с. Свобода, общ. Камено, за това че на 2 февруари са извършили следните кражби :

От стопанска постройка, разположена на ул. „Георги Кондолов” в Камено кражба на  телевизор, два трифазни разклонители всеки с дължина от по 30 метра, три чувала с пшеница, дрелка, ел. двигател и топ поцинкована тел, собственост на 58 годишна жена от Камено. В същия ден е извършена и взломна кражба от  частна къща, разположена на ул. „Георги Кондолов” в Камено, собственост на 52 годишен бургазлия. Откраднати са телевизор и дамски и мъжки обувки, осъществена чрез срязване на противокомарната мрежа и деформиране на прозорец от пласмасова дограма на къщата.

Извършителите на кражбите са задържани за срок от едно денонощие, като са направили пълни самопризнания. Вещите предмет на престъпленията са предадени с протоколи за доброволно предаване. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Камено.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук