21 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Задържаха 28-годишен за убийството на жената в Бургас

Днес  около 01.27 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено телефонно обаждане от тел. 112 за това, че в апартамент  на 8-я етаж на адрес ул. «Юрий Венелин» № 18, има жена в безпомощно състояние. Своевременно отзовалите се на сигнала полицейски служители и екип на «Спешна медицинска помощ» констатирали смъртта на обитаващата апартамента жена – 44 годишната Красимира Кавръкова от Бургас, която лежала на диван в една от стаите с две прободни рани от вътрешната част на бедрата. По първоначални данни смъртта на бургазлийката настъпила от обилна кръвозагуба.

Констатирано е, че преди смъртта си жената се е черпела със свой познат – 28 годишния Д.Р. от Бургас, като в един момент отношенията между тях се изострили и Д.Р. с подръчен нож нанесъл две прободни рани в долната половина на тялото на домакинята.

 След като видял кръвта Д.Р. осъзнал какво е направил и позвънил на тел. 112 за да алармира за възникналия инцидент.

Полицейските служители задържали 28 годишния бургазлия за срок от едно денонощие, като в резултат на работата на служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас по безспорен начин е установена съпричастността му към извършеното деяние.

 Спрямо Р.Д. е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК / убийство/, като същия е задържан с прокурорско постановление за срок от 72 часа.

До момента освен извършените огледи на местопроизшествието, са разпитани свидетели, открит и иззет е ножа, с който е извършено деянието и е проведен следствен експеримент. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук