24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Задържаха 45 нелегални имигранти за един ден

Бургаски полицаи задържаха нелегални мигранти в района на „Капчето“. Девет души са отведени в сектор миграция при Областната дирекция на МВР. Те са били превозвани с два автомобила. Шофьорите са задъжани. 

Късно снощи на КПП – 3 е спрян за проверка и лек автомобил «Ауди А 3», със софийска регистрация, управляван от 23-годишния С.К. от София, с който се превозвали петима мъже, нелегално преминали границата на Република България. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство за каналджийство. Нелегално преминалите са отведени в сектор «Миграция» при ОДМВР – Бургас, като предстои настаняването им в специализиран център.

Около 06.10 ч. вчера в с. Зидарово, общ. Созопол, служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка микробус „Фиат Дукато“, с варненска регистрация, управляван от 28-годишния Е.Д. от Варна и неговия спътник – Р.Д., 35-годишен от Варна, и двамата криминално проявени, с който са превозвани 31 нелегално преминали границата на Република България мъже.Те се самоопределили като афганистанци. Е.Д. и Р.Д. са задържани за срок от 24 часа, като срещу тях е образувано бързо полицейско производство за каналджийство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук