15.4 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Закриха междуучилищен турнир по футбол

На официална церемония, която се проведе на стадион „Лазур”, бяха наградени призьорите от междуучилищния турнир за деца родени 2001 година, организиран съвместно от община Бургас и ПСФК „Черноморец-Бургас”. На награждаването присъстваха кмета на Община Бургас – Димитър Николов, прокуриста на „Черноморец-Бургас” – Пламен Киряков, старши треньора на отбора Димитър Димитров, заедно със своите помощници Любомир Шейтанов и Георги Чиликов, както и основния организатор и двигател на турнита, бившия футболист на „Черноморец” и „Нафтекс” – Пламен Крумов.

Индивидуалните награди бяха раздадени от бившите бургаски футболисти, Златко Янков, Милен Геогиев, Антон Спасов, Николай Кръстев и Мирослав Косев. Организаторите се бяха погрижили всеки от участниците да получи награда, като „Черноморец” раздаде много сувенири, календари и фланелки за малките футболисти.

След повече от седем месечна битка и над 150 мача, шампион на Бургас стана ОУ „Антон Страшимиров”, на второ място се класираха учениците от ОУ „Княз Борис – 1”, а трети се наредиха играчите на ОУ „Михаил Лъкатник”. Отборите от призовата тройка получиха златни купи, изработени специално за турнира, както и специално изработена значка за всеки играч, с инициалите и логото на „Черноморец-Бургас”.

В края на церемонията кмета Димитър Николов заяви, че е много доволен от оспорваните мачове, които са се получили и се надява следващата година турнира да се нарича Шампионска лига на Бургас и да увеличи многократно мащаба си.

Междувременно от Детско-юношеската школа на „Черноморец-Бургас” припомниха, че приемите за записване в школата продължават, което значи, че всяко дете, което иска да стане част от една от най-големите детско-юношеската школа в България може да го направи по всяко време.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук