23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Замъкът в Равадинова с номинация от Балканските туристически награди

Туристически обект № 1 за 2015 година в България – Замък „Влюбен във вятъра“ в Равадиново е с ред номинираните за Балканските награди за туристическа индустрия –  Balkan Awards for Tourism Industry 2015 ,   които ще се проведат на 9.12. 2115 г. от 20 ч. в хотел РАМАДА София. Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис, зона за игри и конна база.  Началото на строежа е поставено през 1996 година и оттогава досега целият проект, дизайн и изпълнение се осъществяват от неговия собственик Георги Тумпалов само с лични средства, без помощи, дарения, кредити, заеми или други инвестиции.
Само през 2015 г. в Замъка бяха изградени нова художествена галерия, зона за интерактивни игри и семейни забавления, прекрасен фонтан, който няма аналог по големина и красота на Балканите, светлинно триизмерно мапинг шоу, кинетични скулптури в парка, закупиха се нови породи расови коне. В Замъка се проведоха много културни мериприятия: Световен танго маратон, концерти на български, руски, индонезийски и украински фолклорни групи. Посланиците на над 20 държави бяха официални гости по различни поводи. През последната година броят на организираните и индивидуални туристи се покачи с над 50%, като отзивите са повече от положителни не само от отделните гости но и от големите имена в бранша, като Trip Advisor, Viator и Booking.  Изключително успешно беше участието на Замъка на Световното Туристическо Изложение в Лондон, където бяха подписани няколко договора с водещи световни туристически компании и с филмови продуценти от САЩ и Индия.

Инициатор на събитието е организаторът на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ООД.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук