10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Зам.-областен и зам.-кмет записаха голове на строителния турнир

Зам.-областният управител на Бургаска област Атанас Терзиев и зам.-кметът по строителството в Община Бургас Костадин Марков записаха голове във футболния турнир, посветен на Деня на строителя и записаха отбора си в челната тройка. Шестте отбора се раздадоха докрай в стремежа да грабнат купата и първото място.

 

Пет от тях бяха съставени изцяло от строители, а шестият отбор бе сборен – ръководен от Костадин Марков, по чиято идея се провежда и първенството. В сборния отбор игра и зам.-областният управител Атанас Терзиев. Въпреки контузията си той успя да вкара гол, демонстрира и зрелищни удари с глава, с което заслужено си спечели грамота за изявен спортен дух.

 

Контузии, красиви падания, ярки голове не липсваха. Строителите показаха, че могат да играят не по-зле от професионалните футболисти. Това признаха и футболните легенди Милен Георгиев и Пламен Крумов, които съдействаха за организацията и осигуриха професионални футболни съдии, зорко следящи за играта.

 

Повече от четири часа продължи това първо по рода си, но даващо заявка да стане традиционно първенство. „Показахме наистина добра игра, очаквам всички колеги на този турнир и догодина”,  каза Костадин Марков, докато връчваше наградите заедно с Милен Георгиев.

Коментаторът наживо – известният спортен журналист Евелин Кузманов не пропусна да отбележи нито една любопитна ситуация на терена, макар че мачовете се играха паралелно на две игрища.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук