8.8 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Започва традиционния турнир по Шинкиокушин

Традиционният турнир по карате Шинкиокушин за юноши и кадети за Купа „Черно море“ ще се проведе на 23 ноември /събота/ в спортна зала „Бойчо Брънзов“. 
Той се организира от Община Бургас, Федерацията българско карате шинкиокушин и СК „Бургас Дожо“.Третото издание на турнира вече е отворено за участие и на чуждестранни състезателЗапочваи и интереса към него е голям. Тази година участие ще вземе хърватският национален отбор. Както всяка година бургаските домакини ще участват със силни състезатели и един от тях е националния състезател Артемий Добринин, бронзов медалист от Европейско.

Според организаторите се очаква турнирът да придобива все по-голяма популярност. Тази година известно неудобство създава факта, че състезанието е само седмица след европейското първенство и много от състезателите не могат да възстановят от пораженията, а федерациите са финансово стресирани след такъв голям форум“, коментира европейския шампион Лъчезар Димитров,инструктор в клуб “Бургас Дожо”, 

Въпреки това в зала „Бойчо Брънзов“ ще бъде събран цвета на българското контактно Карате. Състезанието ще започне в 13:00 ч. Входът е свободен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук