9.3 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Започна общинския конкурс за коледна украса

От днес стартира традиционният общински конкурс „Да украсим Бургас“. Можете да участвате в него, като изпратите снимки на атрактивна и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради.

Конкурсът се организира за 11 път от Община Бургас в навечерието на коледните празници. Крайният срок за участие е  15 декември /петък/. Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс „Акве Калиде“ през новата 2018 година са част от наградите, които очакват финалистите в конкурса „Да украсим Бургас“.

За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие „Морски знаци“, както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2018-та. Целта на конкурса е да поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците.

В „Да украсим Бургас“ могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки – трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected].  Предложения ще се приемат до средата на декември.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук