15.4 C
Бургас
вторник, май 28, 2024

Започна редовното заседание на Общински съвет – Бургас

Общински съвет Бургас провежда редовното си априлско заседание. В дневния ред са включени над 60 точки. В момента местният парламетн разсикват изменения и допълнение към Наредбата за определянето и администрирането на местните данъци и такси, както и цените на услугите в община Бургас. 

общински съвет Бургас

Днес трябва да станат ясни и цените на билетите за изложбната „Богатството на Земята – гигантски кристали и скъпоценни камъни“ и фестивала „Джаз в Бургас“. По време на днешната сесия общественият посредни на Бургас, Таню Атанасов трябва да направи отчет за дейността си през 2014 година.

Национаистите от Национален фронт за спасение на България отново са отправили поглед към местните данъци и такси. Кметът на Бургас Димитър Николов предлага допълнение на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на Бургас 2014 – 2020 година. Очакват се разгорещени дебати по предложението му за едностранно прекратяване на договора за изграждане на спортен комплекс в „Славейков“.

Тежки дебати се очакват и по докладната за отчуждаване на спортен комплекс „Черноморец“ и стадион „Лазур“ за обществени нужди и определянето им като публична общинска собственост, внесена от НФСБ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
spot_img
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук