13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Заседание по мед и масло в Царево

На шестото заседание Общински съвет Царево одобри и прие  годишния план за развитие на младежта в Община Царево за 2016 год., както и Общинска програма за закрила на детето. Общинските съветници бяха единодушни в решението си за отпускане на средства от бюджета за участие на Яни Ангелов, който ще представи община Царево на три  Международни фестивала в САЩ. 

На днешната сесия бе гласувано и  изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местни такси и цени на услуги в Община Царево , касаещо такса за депониране на строителни отпадъци на общинското депо. Друга точка от дневния ред бе за приемане на решение за сключване на договор за изплащане на обезщетение за срок от 10 години между Община Царево и „Българска Телекомуникационна Компания” ЕАД-(БТК), във връзка с разположена базова телекомуникационна станция върху покривното пространство на триетажна масивна сграда, намираща се в с. Лозенец- собственост на Община Царево и „БТК” ЕАД.

Докладните за допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост за 2016 год.,внесени от кмета на Общината –инж. Георги Лапчев,  също бяха одобрени от съветниците.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук