14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Затвор за биячи

След протест на Окръжна прокуратура –Бургас, поддържан от Апелативна прокуратура Бургас, съдът призна за виновни подсъдимия Стоян Т. и  непълнолетния Андрей И.

Те са признати за виновни за това, че на 25.12.2015г. в гр. Бургас, в градинката на ул. „Патриарх Евтимий“, в съучастие по между си като съизвършители (в условията на опасен рецидив за Стоян Т.), отнели чужди  движими вещи на обща стойност 604лв., от владението и без съгласието на И.К. с  намерение противозаконно да ги присвоят, като за деянието е била употребена сила – нанасяне на удари с крака и  ръце по цялото тяло, с които действия е била причинена средна телесна повреда, водеща до трайно затрудняване на движението на пострадалата  за около 2 месеца /счупване на три гръбначни прешлена/.

На Стоян Т. е наложено наказание от 6г. „лишаване от свобода“, което ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим. На непълнолетния към извършване на деянието  Андрей И. е наложено наказание от 2г. и 8м. „лишаване от свобода“, което ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим. Присъдата на Апелативен съд –Бургас може да бъде обжалвана пред ВКС-София.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук