12.1 C
Бургас
вторник, май 21, 2024

Зафиров: Очаквам кампания на политиките, а не кампания на скелетите!

Коалиция ”БСП-Лява България” регистрира днес от 16 ч. листата си в РИК- Бургас. В Областна управа пристигнаха областният лидер на БСП Бургас Николай Тишев, вторият в листата за предстоящите избори Атанас Зафиров и Пенко Атанасов, който заема трета позиция. Зафиров и Атанасов бяха депутати в 42-ро НС. „Очаквам подла и нетолерантна кампания от нашите опоненти и тя вече започна.” Това заяви Атанас Зафиров. регистрация листа БСППо думите му всички политически уволнение, на които сме свидетели през последните дни, са част от тази кампания. Те имали за цел да обезглавят БСП да я обезкървят откъм кадри. „Това разбира се няма да се случи, ние показахме , че имаме сили да устоим на този натиск. Искрено се надявам да бъде кампания на политиките, а не кампания на скелетите , поне БСП ще води такава кампания-позитивна, обърната към хората, скромна кампания. Както каза и нашият председател предпочитаме средствата, които бяхме заделили за тази кампания, да бъдат дадени за благотворителни каузи, за Мизия и други такива.”, допълни Зафиров.

регистрация листаЗафиров каза още, че водачът на листата Петър Кънев е достатъчно разпознаваем в региона, въпреки че не е от Бургас и той ще носи само позитив на листата . По думите на Зафиров всички предварителни срещи, които е имал в региона са минали успешно и отзивите са добри.

Според Атанас Зафиров АБВ не е откъснал гласове от БСП. ”Аз не виждам нищо ляво в АВБ освен това , че има лица в партията, които на някакъв етап са били свързани с левицата. Нищо друго ляво не виждам като политики и послание, те са по-скоро центристки и не виждам основание да вземат от нашите гласове”, коментира Зафиров.

тишевТой каза още, че за една година не се е случило нищо драматично, което да направи така, че БСП Бургас да има по-малко мандати от предните парламентарни избори. „Аз се надявам на минимум четири мандата, ще се борим и за повече”, завърши Зафиров.

 

Ето листата на „БСП-лява България”:

1. Петър Кънев
2. Атанас Зафиров
3.  Пенко Атанасов
4. Емил Георгиев
5. Тинка Желязкова
6. Димитър Гочев
7. Андрей Андреев
8. Виктор Атанасов
9. Тодор Байчев
10. Дарина Стоянова
11. Георги Спасов
12. Диана Гурева
13. Йордан Георгиев
14. Станчо Павлов
15. Кремена Лалева
16. Дафинка Главанска
17. Кирил Стоичков
18. Георги Божков
19. Ваня Чечева
20. Георги Димитров
21. Георги Петков
22. Радослава Карагьозова
23. Монко Николов
24. Георги Бъклев
25. Живко Джамбазов
26. Анастас Нейчев
27. Румен Николов
28. Георги Тодоров

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук