9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Захлаждане в Бургас от следващата седмица. Вижте прогнозата за зимата на НИМХ

Застудяване в Бургас през следващата седмица. Минималните температури в морския град ще достигнат минусови стойности, показва средносрочната прогноза на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. Максималните ще се задържат около 8 – 9 градуса. Очакват се валежи от дъжд. В сутрешните часове и мъгли. 

Ето и дългосрочната прогноза на синоптиците от НИМХ:

Зима (декември-януари-февруари): Със средни сезонни температури близки до нормалните или по-високи и сезонни количества валеж близки до нормалните. Може да се очаква зима 2015/16 да е подобна на зима 2014/15 по средни сезонни температури, но да е с по-малко валежи.

Декември: Със средни месечни температури и месечни количества валеж близки до нормалните. Може да се очаква декември 2015 да е с по-малко валежи от декември 2014. Може да се очаква относително топло и сухо време в началото на месеца и относително студено и валежно време в средата на месеца.

Януари: Със средни месечни температури близки до нормалните или по-високи и месечни количества валеж близки до нормалните или по-малки. Може да се очаква януари 2016 да е подобен на януари 2015 или да е с по-малко валежи.

Февруари: Със средни месечни температури близки до нормалните или по-високи и месечни количества валеж близки до нормалните или по-големи. Може да се очаква февруари 2016 да е подобен на февруари 2015 или да е с по-малко валежи.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук