13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Защитата на Бойко Борецов поиска „домашен арест“. Той: Припадам!

Бойко Борецов , който беше задържан за неуспешния обир на инкасо-автомобил в град Средец , поиска да бъде пуснат под домашен арест. 20-годишният мъж е под стража близо три месеца. Днес в Бургаски окръжен съд се гледа мярката му за неотклонение. В съдебната зала, защитата на Борецов  настоя той да бъде пуснат, тъй като здравословното му състояние не е добро.

От прокуратурата предоставиха документи, от които стана ясно, че в ареста няколко пъти е викана Спешна помощ. Бойко Борецов  имал високо кръвно налягане, което станало причина и за извеждането му оттам  и извършването на различни медицински изследвания.

„Кръвното ми е високо. Няколко пъти ми е прилошавало, имал съм и припадъци. Последният път ме свести някакъв старшина, не си спомням много добре. Моля да бъда пуснат под „домашен арест””, каза БойкоБорецов  пред съдебния състав.

Той беше арестуван в началото на февруари тази година след като заедно с братовчед си Христо Борецов  опитаха да задигнат над 140 000 лева от инкасо-автомобил в Средец . Неуспешният опит за грабеж завърши с престрелка между братовчедите и охранителите  на бронираната кола. Христо беше прострелян, след което почина.

Съдът ще се произнесе в 15.15 часа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук