24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

За влаковете по празниците

С увеличен състав ще се движи бързият влак по направлението София – Бургас, съобщават от БДЖ.„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД увеличава с допълнителни вагони съставите на повече от 35 влака, които пътуват всеки ден по основните направления в страната. Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на празничните дни по повод Коледа и Нова година.

До 4-и януари 2016 г. включително, националният железопътен превозвач ще предостави около 20 000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

През целия празничен период бързите влакове със задължителна резервация София – Бургас – София („Чайка”), които пътуват само в петък от София до Бургас и в събота от Бургас до София, ще се движат всекидневно до 3-и януари 2016 г.

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук