13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

За два хамбургера, пистолет вади

В Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение от двама служители във фирма за доставка на хамбургери за това, че получили адрес за доставка в бургаския комплекс „Перла”. Пристигайки на място единия от служителите – 23-годишен бургазлия, слязъл за да изпълни поръчката, но на първия етаж е посрещнат от криминално проявения И.Н., 30-годишен от Бургас. Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати, като срещайки категорични отказ на служителя, извадил пистолет, опрял го е в гърдите му, заплашил го и взел поръчаната храна.

След получаване на сигнала за извършения въоръжен грабеж служителите от Пето Районно управление – Бургас извършили множество оперативно-издирвателни мероприятия, като констатирали, че И.Н. се намира на домашния си адрес – бл. 39 в ж.к. „Лазур”. Въпреки многократните опити 30 годишния мъж отказал да отвори входната врата и да съдейства на полицията, като започнал да обижда служителите. Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили” към ОДМВР – Бургас е проникнато в жилището на И.Н., който изхвърлил пистолет през терасата си и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент.

И.Н. е задържан и отведен в Пето Районно управление – Бургас. Изхвърленото оръжие е намерено и иззето, като предстои уточняването на вида му / газово или огнестрелно/. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на И.Н. продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук