19.3 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

За пръв път в света се излъчи на живо премиера на книга с помощта на Google + on air

Всъщност, това уникално по рода си събитие не се състоя в Ню Йорк, Торонто или Лос Анджелис, а в Бургас. Премиерата на първата електронна книга на младата авторка Ами Тола, носеща провокативното заглавие „Гледай си работата“ се състоя на 15.06. 2012 г. в морското казино на гр. Бургас. На премиерата се разигра и малък етюден спектакъл от млади театрални дейци ръководени от небезизвестният режисьор Елевтерий Елевтеров. Героите от промо клипа на книгата, който може да се гледа в youtube, оживяха на сцената, а сред тях имаше и един нестандартен участник – живо зайче на име Холи.

„Гледай си работата“ е първият по рода си наръчник за копирайтъри и фрийлансъри в България. Според авторката му – Ами Тола, книжката представлява едно леко, забавно четиво, което не само съдържа в себе си духа на времето, но има и широко отворена врата към бъдещето. Самата премиера на книгата се излъчи на живо в интернет  и много хора имаха възможността да я гледат онлайн, независимо къде се намират.

 Google + on air, дава възможност на хората сами да излъчват всякакъв тип събития, включително и концерти, постановки, пресконференции, протести и др.  След като се излъчи на живо, събитието се записва автоматично в youtube профила на човека, който го е излъчил.  Тази нова услуга на Google е напълно безплатна. Необходимо е единствено да имате профил в Google + уеб камера. 

 

Тук можете да видите клипа на представянето от Google Hangout: http://www.youtube.com/watch?v=Mz4y5nhvhXA

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук