24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

За първи път Поморие е представен на международно туристическо изложение в Словакия

MОт днес до 28 януари за първи път Поморие ще бъде представен на международно туристическо изложение ITF Slovakiatour. Експото е разположено на 17 000 кв.м в Братислава, Словакия и е предназначено както за масова публика, така и за професионалисти в бранша.

Това е най-голямото изложение за страната домакин и тази година то включва 350 изложители от 22 държави. В рамките на почти три дни екипът от община Поморие заедно със Столична община, община Варна, НСОРБ и Министерството на туризма активно ще работи за популяризирането на страната ни като туристическа дестинация.

В рамките на предварителните работни срещи бе подчертано особеното значение, което България и българското Черноморие имат за словаците. Неслучайно щандът и информационните материали за града ни провокираха интерес и сред официалните гости още при самото откриване.

Многокомпонентният туристически продукт на Поморие е представен с атрактивни рекламни материали и презентации. Стотици посетители и професионалисти в бранша се запознаха с града ни, с условията за балнео и СПА туризъм и с природните и културно-историческите забележителности на региона.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук