13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Звездичките от ОДЗ „Иглика” и ЦДГ „Ален Мак” са първите финалисти от Мини шампионска лига

Благотворително на „Звездичка Арена” се продаваха сувенири и тениски с логото на Детската футболна академия

 

Уикендът донесе много позитивни емоции на всички, дошли на „Звездичка Арена”. В неделя се проведе Мини шампионска лига за детските градини в Бургас. Спортен хъс , футболно майсторство и желание за победа демонстрираха най-малките „звездички” от 4 до 6 години. Вече са ясни първите финалисти. Това са децата от ЦДГ„Ален Мак”-Сарафово и ОДЗ „Иглика”. Малките футболисти, които се подготвят по програма на ДФК „Звездичка” получиха много награди, грамоти, както и удоволствието да играят на терен на европейско ниво.

И този уикенд, както и през миналата неделя, „Звездичка” подаде ръка на момиче в нужда. Бяха събрани пари за 24 годишната Женя, която страда от атрофия на мускулите. Момчето се нуждае от средства за рехабилитация. Сумата от продадените сувенири и фланелки с логото на клуба отиват за лечението на Жени.

Докато течеше Мини шампионска лига за детските градини, всички селекции на „Звездичка” постигнаха победи на срещите и имат само един равен мач.

През следващата събота и неделя (21. 05 и 22.05) предстоят още три кръга от Мини шампионска лига за детските градини, а в неделя ще е финалният кръг.

Ръководството на ДФК „Звездичка” кани всички, които обичат футбола позитивните емоции и спорта да се присъединят към невероятното изживяване, за да да видят как малките звездички стават големи звезди.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук