20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Здравен семинар събра десетки в мол Galleria Burgas

Семинар за здраве и красота с лектор диетологa д-р Райна Стоянова събра десетки жени в мол Galleria Burgas. Подаръкът на търговския център по повод деня на жената се оказа изключително ценен за бургаските дами, които препълниха една от залите на Cinema Сity.

Как да избавим тялото си от токсини, оптимално да подобрим здравето си, да повишим тонуса и да подсилим имунната система бяха основните въпроси, които вълнуваха присъстващите.  Абсолютен фурор предизвика режимът за пролетна детоксикация, с който всеки си тръгна от срещата. Заради преходния сезон, който настъпва, д-р Стоянова посъветва  дамите да направят четиридневно прочистване с плодове, зеленчуци и млечни продукти и така организмите им да посрещнат лятото обновени. Сред ценните съвети бяха магията на задължителната чаша топла вода сутрин след ставане, тайните на честото хранене и редуцирането на теглото без стрес.

Жените на Бургас се оказаха изключително заинтересовани от познатите от векове супер храни, които в последно време навлизат и в ежедневното меню. Съвременният начин на живот, стресът и замърсяванията, на които всички ние сме подложени, накараха човечеството да се обърне към природните съкровищници, концентрирали лесно усвоими и богати на качества вещества. Силата на годжи бери, алое вера, мака, мед и другите супер храни, както и тяхното влияние върху здравето, бяха една от основните точки на семинара. Колко и как трябва да се яде всяка от неконвенционалните храни бяха най-честите въпроси, на които д-р Стоянова отговори изчерпателно.

Присъстващите  не се поколебаха да задават въпроси спрямо личните си здравословни особености и храненето, подходящо за тях. Не липсваха и въпроси по модерните напоследък диети и начини за отслабване, които много хора прилагат без лекарски контрол. 

Водещият на събитието Звезди, който е мениджър на Pure Fitness, обогати беседата с информация за храненето по време на тренировка и съвети за двигателна култура. Домакините подариха на присъстващите безплатно замерване на телесните показатели и консултации с личен треньор в Pure Fitness. Луксозният фитнес клуб раздаде и ваучери за 50% намаление от таксите за първите три месеца при едногодишен абонамент. Големият интерес, който предизвика срещата с д-р Райна Стоянова, роди идеята в мол Galleria Burgas да бъдат организирани регулярни срещи, на които дамите от града веднъж месечно да получават консултации в стремежа си да запазят здравето и красотата си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук