18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Здраве и берекет за бургаските полицаи

Здраве, берекет и много щастие пожелаха на бургаските полицаи малчуганите от Детска градина „Вълшебство”, които за първи път през тази година коледуваха в Областна дирекция на МВР – Бургас.

Децата, водени лично от Директорът на учебното заведение – Катя Мишева и нейния заместник – Костадин Костадинов изненадаха приятно първо служителите в Оперативната дежурна част на крайморската дирекция, на които нарекоха по-малко работа и повече усмивки в напрегнатото полицейско ежедневие. Подрастващите се впечатлиха от множеството сигнали, постъпващи в дежурната част дори и по време на коледната им програма, като проследиха с интерес отработването на съобщението за пътен инцидент, възникнал на булевард „Сан Стефано”, при който за щастие няма сериозно пострадали.

Любезният домакин на предколедното гостуване на възпитаниците на Детска градина „Вълшебство” – старши комисар Калоян Калоянов ги преведе от дежурната част до залата, събрала Началниците на Районните управления и останалите структури в крайморска дирекция за последното за 2015 година седмично заседание. Коледарчетата изпълниха освен традиционните за празника народни песни, и автентичен коледарски танц по специална хореография. За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания, малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на полицейската дирекция в благотворителните инициативи – „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД.

Коледна пита с късмети от децата на Помощно училище „Отец Паисий” – Бургас бе втората изненада за Ръководството на бургаската полицейска структура. Прясно приготвената коледна погача бе донесена лично от Директорът на учебното заведение – Диана Костова в знак на благодарност за полученото преди време дарение от 3 000 лв., събрани на проведения през октомври месец благотворителен полицейски футболен турнир. Госпожа Костова обяви, че сумата ще бъде изразходвана за създаване на специална стая, отговаряща на потребностите на учениците от Помощното училище, като пожела на полицейските служители : крепко здраве, искрено щастие и надежда за по-добро бъдеще през Новата 2016-та година!.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук