21 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Здравният министър ще съди сайт заради снимка от плажа в Поморие

Министър Таня Андреева ще съди информационна агенция „ПИК” заради публикувана снимка, на която здравният министър се пече на плажа, пише 24 часа. Това обяви пред „Нова телевизия” самата Таня Андреева. Според главния редактор на „ПИК“ Ивайло Крачунов министърът е заснета лично от него в петък (вчера).

tanya andreevaПиарът на Таня Андреева обаче е категоричен, че министър Таня Андреева се разпознава на снимката, но тя не е направена това лято, а още през месец юли 2013 година, когато министърът е ползвала платен отпуск!

Таня Андреева заяви в ефира на „Нова телевизия“ : 

Вчера бях на откриването на международна конференция, много бих се радвала, ако господин Крачунов посочи на кой плаж са правени точно тези снимки и докаже, че всичко това, което посочва, е истина, защото вчера тук беше буря, облачно време. Всеки, който е бил в Поморие, може да го докаже. Тук са над 100 човека от няколко европейски държави, включително и от САЩ. На тези снимки съм аз, това са мои снимки от миналата година, просто г-н Крачунов ги публикува една година по-късно и аз не мога да разбера докъде ще стигне той в тази пошлост. Особено в сайта, който той представлява, тъй като през тази година в този сайт изчетох много неща за мен и нито едно от тях не беше вярно. Ще съдя този сайт. И то за много високо обезщетение. След това ще го даря на българските болници. Тези болници, които хора, които му плащат за тези статии, съсипаха през изминалите години. В момента съм в Поморие и се приготвям да тръгна за София. Това изливане непрекъснато на помия върху министрите за мен меко казано минава границите на човещината.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук