18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Златко Димитров – изп. директор на „Слънчев бряг” АД: Бар-кроловете са спаднали с 50 на сто

Бар-кроловете в Слънчев бряг са спаднали с 50 на сто, това съобщи изп.директор на „Слънчев бряг“АД Залтко Димитров „“ Алкохолните групи намаляха, може би поради преекспониране на този вид туризъм в медийното пространство. Според нашата статистика с около 50 на сто са спаднали тези мероприятия. Иначе и сега туристическата база, която е предназначена за по-младите хора и е съсредоточена в централната част на Слънчев бряг, е пълна. Но има и зони за семейства с малки деца. В северната зона на курортния комплекс пък има доста висок стандарт на хотелската база и тя е предпочетена от по-платежоспособни туристи.
По думите на Димитров пазарът се възстановява след насочването на румънските туристи насам. В курорта има много молдовци и туристи от бившите източноевропейски държави Полша, Чехия и Унгария. „Израелците са постоянна константа и с всяка година техният брой ще расте.
По-ниската цена през този сезон, която доведе друг тип туристи, все пак ще свали приходите като цяло“, допълни Златко Димитров.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук