14.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Златко Димитров обеща: Арена Несебър – за един мандат

Кандидатът на ГЕБР за кмет на община Несебър Златко Димитров представи идеите си за развитие на спорта в Черноморската община. Част от акцентите в нея са изграждането на десетки спортни площадки и съоръжения в съставните селища – Равда, Свети Влас, Обзор.

Подкрепата си за Златко Димитров изразиха и звездите на българския бокс Тервел и Кубрат Пулеви, които пристигнаха в Несебър, за да се запознаят лично с идеите на Златко Димитров и неговия екип. Златко Димитров и най-добрите ни боксьори видяха и терена, на който трябва да се изгради многофункционалната спортна зала на Несебър.

Кандидатът за кмет на Несебър Златко Димитров беше категоричен, че трябва да се работи и по изграждането на спортна зала и плувен басейн при училището в Обзор. По думите му, вече пета година е стопиран и проектът за спортната зала със стадиона в Свети Влас. Димитров е на мнение, че този спортен комплекс може да бъде реализиран в следващите четири години. За амбициозната си програма в областта на спорта, той и екипът му ще разчитат на европейските средства.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук