15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Златко Димитров: Филмът на BBC за Слънчев бряг е обиден

Филмът на BBC за Слънчев бряг е обиден. Това заяви изп. директор на „Слънчев бряг“АД Златко Димитров. По думите му  нещата са силно преекспонирани, защото Слънчев бряг не е единственият курорт, който предлага този вид забавления. За пример той даде кива са и Миконос, Ибиза и други, които предлагат младежки туризъм. „През последните години негативното отношение с всички тези репортажи, които излизат и цялата атака против този вид туризъм, даде своето отражение и смело мога да кажа, че през последните две години спадът на записванията на бар-кроловете, е с около 50%.“, коментира Златко Димитров.

Според него  концентрацията на този вид туризъм е в само две улици – крайбрежната алея и част от алеята до хотел „Кубан“. В Слъчнев бряг има периферни зони, които предлагат качествен и висок продукт. „Не искам да прозвучи като реклама, но всеки един, който е запознат с разположението на комплекса, знае че в северната част има хотели, които са високо в класациите на продкута и цените, които предлагат. В южната част е абсолютно същото, в началото, до почивната база на Министерски съвет, се продават ол-инклузивни пакети за семеен туризъм и те са на доста добра цена.

Така че, тези филми, не отразяват действителността в Слънчев бряг и продукта, който се предлага в курорта. Грозните сцени са въпрос на лично възпитание на всеки един турист как да прекара и как да се весели. Некоректно е отношението на тези репортажи. Гледах го този филм, във всяка една туристичекса индустрия човек трябва да е подготвен и за тези неща. И пак ще повторя, че Слънчев бряг не е единственият курорт, който предлага този вид забавления, има ги и в държавите, стоящи много високо в сферата на туризма“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук