15.4 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Златко Янков- Фара ще спасява Нефтохимик

Легендата от световното първенство в САЩ през 94-та година Златко Янков официално беше представен като старши треньор на „Нефтохимик” Бургас.  Дебютът на Янков начело на зелените  е още този уикенд, когато Нефтохимик приема Лудогорец в отложен мач от шампионата.

Фенове на „шейховете” посрещнаха  Златко Янков с клубно шалче, а бронзовият медалист от Мондиала, заяви че поема поста с най-голяма отговорност. Футболната каза още, че ще направи всичко по силите си Нефтохимик да остане в групата. „Това беше моята цел и мисля че сега ми се отдаде възможност да практикувам. С най-голяма отговорност приех поканата и от тук нататък започваме да работим. Моята цел е да бъда треньор.”Първото предизвикателство за новият старши треньор е още тази събота, когато в Сливен Нефтохимик приема от 14 часа отбора на Лудогорец в отложен мач от 22-ри кръг на шампионата.

Златко Янков призна, че отборът му има нужда от нападатели, но на този етап ще разчита на наличните играчи. Вероятно след мача с Лудогорец ще бъдат привлечени двама нови футболисти.

С идването на новия треньор, Нефтохимик привлече и първия спонсор, който днес сключи договор с шейховете. Лицензът на отбора обаче още е застрашен, тъй като Нефтохимик. още няма стадион  за предстоящите домакински мачове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук