9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Зонтианки събраха 24 000 лв. за подпомагане на деца- таланти

Коледният благотворителен бал на Зонта клуб Бургас събра повече от 160 гости и приятели. На събитието, под наслов – „Подкрепи таланта“ , бяха събрани над 24 000 лв. , които ще послужат за осъществяване на каузите на клуба, свързани с подпомагането на талантливи деца, издигането на статуса на жената в обществото, подпомагане на жени и деца в неравностойно положение, както и за други проекти, по които Зонта Бургас работи през последните години. зонта клуб бургасНа бала се представиха и стипендиантите на клуба, които бяха наградени с пълната сума от годишната им стипендия.

Търгът премина под вещото ръководство нанеповторимия Богдан Томов, разиграха се предмети със сантиментална и колекционерска стойност, дарени, от известни личности, заслужили уважението и признанието на всички българи.

зонта клуб бургасСъбитието обедини в едно дами-представители на няколко други Зонта клубове от София, Варна, Русе, Велико Търново и Стара Загора. Специалните гости на вечерта бяха Йорданка Ананиева – зам.кмет по Култура и образование в гр Бургас, Венелина Милева – Ареа директор на Ареа 05, както и актрисата Мария Статулова. За настроението на гостите се погрижиха Стефан Диомов и музикална група „Петте сезона“.зонта клуб

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук