13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Иван Алексиев и Елена Бояджиева ще променят Каблешково с помощта на европейските програми

Кандидатът за кмет на Община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и кандидатът за кмет на Каблешково Елена Бояджиева (която е и настоящ градоначалник) се срещнаха с жителите на Каблешково. Към формата се присъединиха и бъдещите общински съветници на партията в морската община. Елена Бояджиева направи отчет за свършената до момента работа, по време на мандата. Акцентира върху наболели въпроси, които са жизнено важни за града и които чакат реализация. Това са битова канализация, пречиствателна станция, детски и спортни площадки, инфраструктура, обновен транспорт, както и подмяна на цялата водоснабдяваща мрежа.

Бояджиева няма обяснение как предизборно се оказа, че общината има пари за ремонти, които в момента се случват в Каблешково, а наскоро кмета Златанов дори не е отпуснал средства за зареждане на косачката.

Иван Алексиев определи това като цинизъм и неморално. По думите му ако  някой е заинтересуван за общината ще се бори за спечелването на проекти, ще работи, а няма да реализира само фалшива показност.

На въпрос защо Алексиев се, кандидатира, той отговори, че е необходима пълна промяна в общината. Той има възможностите, чрез неговите колеги народни представители, сегашният кмет на Каблешково, да реализира  заплануваните промени. „Затова имам пълна листа със съветници, които са готови да работят. Нещата се случват, когато Общинският съвет не е разнородна маса и работят в крак с кмета”, категоричен е Алексиев. Той продължи с това, че всичко, което е изложил в програмата си е изпълнимо и обяснено как ще се реализира. Ще даде пълна самостоятелност на кмета на Каблешково. Гарантира, че в общинската администрация ще има отдел „Европейски проекти”, който ще е ефективен. Ще се дават пълни отчети, на тримесечие, на кметовете по населени места.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук