11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Иван Алексиев направи първата копка на нова детска градина в Гълъбец

Кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ присъстваха на официалната церемония за започване на строителството на нова детска градина в с. Гълъбец.

Честта да направят първата копка беше предоставена на досегашните кметове на Поморие – Иван Алексиев и на Гълъбец – Тодорка Липчева, благодарение на които беше изработен и защитен проектът за изграждане на детското заведение. В церемонията участваха временно изпълняващ длъжността кмет Янчо Илиев и заместниците – Кунчо Гайдов и Илия Джингов.

Сградата ще е двуетажна и е предвидена за общо четири групи деца – 3 градински и 1 яслена група. В проекта са включени физкултурно-музикален салон, зони със спални и занимални с допълнителни помощни помещения към тях – за разливане на храна, кухненски офиси, кътове за хранене, гардеробни, умивални и тоалетни. Предвидени са още лекарски кабинет, офиси за персонала, помещения за пране, складове и котелно помещение.

„Новата детска градина, заедно с реновирането на парка, което е част от новата програмата на ПП ГЕРБ за с. Гълъбец, ще променят родното ви място така, че да е по-приятно както за живеене, така и за почивка и отмора. Радвам се, че след като изградихме площада и ремонтирахме детския кът, пред нас се отварят още повече възможности да подобрим живота ви.”, каза кметът и кандидат за втори мандат Иван Алексиев на срещата му с жителите на Гълъбец след официалната церемония.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук