17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Иван Алексиев се срещна с жителите на Александрово и Порой

Местните избори за кмет на община Поморие, са вече решени според жителите на поморийското село Александрово. Те обявиха, че категорично застават зад кандидатурата на досегашния кмет Иван Алексиев. Не така обаче, стои въпросът с кметския им наместник Милан Георгиев. По време на срещата им с кандидатите за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ, жителите на Александрово, връчиха на кандидата за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев подписка, изразяваща желанието им за провеждане на вътрешно гласуване за кметски наместник.
Поради маломерния брой жителите в Александрово, те нямат правото да гласуват за кмет на селото, на редовните местни избори. Милан Георгиев е назначен за кметски наместник от кмета Иван Алексиев.
„Приветствам вашата обществена ангажираност и изразеното мнение. Няма по-демократично решение от това, да се съобразя с волята на мнозинството и веднага след встъпването ми в длъжност, ще ви дам възможността вие сами да определите кметския наместник на Александрово за следващите четири години”, категоричен беше Иван Алексиев.
По време на срещата с жителите на с. Порой, кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Поморие, подчертаха колко е важно единомислието на кмета и общинския съвет, за да се гарантира правилното развитие община Поморие.
„Едно от първите населени места, в които се вложиха средства е с. Порой. Така се възстанови мотополигона в селото, което от своя страна разви и популяризира даденостите на Порой, не само сред българските, но и сред европейските състезатели по мотокрос. Провеждането на републикански и европейски първенства тук, се превръща във втори празник на селото”, това каза зам.-председателят на общинския съвет Неделчо Стайков, който е и главен инициатор за възстановяването на състезателното трасе в Порой.
Жителите на Порой отправиха и своите препоръки, свързани с благоустрояването на селото и се обединиха около мнението, че на предстоящите местни избори ще изберат не само кмет, а истински стопанин на Порой.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук