15.4 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Иван Марков грабна приза за спортист на годината на община Бургас

Иван Марков грабна приза за спортист на годината на община Бургас. Наградата на състезателят по вдигане на тежести прие неговият брат и треньор Георги Марков. На специална церемония в общината, кметът на Бургас Димитър Николов награди и останалите спортисти и деятели в областта на спорта.

Сред отличените бяха и: Йордан Янков, кикбокс и треньорът му Николай Рачев; Емил Вълков, кикбокс и треньорът му Васил Вълков; Данаил Славчев, плуване и треньорът му Янчо Стойчев. Отличия получиха и Ванеса Манева и Лоренцо Сика, състезатели по спортни танци; Георги Янчев, самбо и бойно самбо и треньорът му Ивам Колев; Елена Кралева, тенис и треньоръ й Славена Цветанова; Пламен Иванов, хандбал и Камелия Колева, състезател по ушу и Любен Тенекеджиев, състезател по ветроходство.

Награда за спортист на годината получиха и младежите с увреждания Есмерай Ибрям, тласкане на гюлле и хвърляне на диск и Венцислав Капсъзов, спортна стрелба. Всеки спортисти и треньорите му получиха по 500 лв. парична награда.

Надяваме се през 2015 година да имаме още по-добри поводи за радости и гордост на спортната визитка на Бургас. Готвим и интересен спортен календар за следващата година. Разчитам на вас да се включите в него”, каза по време на церемоният кметът Димитър Николов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук