12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Иво Баев поема ДСБ в Бургас

Иво Баев /на снимката вдясно/ поема председателството на общинската организация на Демократи за силна България /ДСБ/ в Бургас, а икономистът Ивайло Ляхович е избран за областен лидер на партията. Двамата бяха представени днес от националния лидер на ДСБ Радан Кънев.

„Много отдавна имах желание, колегата Баев да се включи активно в бургаската политика. Винаги съм смятал, че той е личността в рамките на ДСБ, която може да доведе партията до лидерска позиция в бургаското дясно. Той е един от малкото десни общественици, които са напълно независими“, обяви Радан Кънев. Иво Баев е адвокат, син на бургаския художник Георги Баев. Има дългогодишна адвокатска практика. Семеен е.

„Аз съм член на ДСБ от самото учредяване и винаги съм вярвал, че това единствената дясна алтернатива в управлението на България. Доста дълго време бях политически апатичен. Още след 2002 година, когато бях кандидат за депутат от ОДС, оставих активността си в политиката, но истината е, че ако ти не започнеш да се занимаваш с политиката, тя ще започне да се занимава с теб“, каза Баев.

Новият областен лидер Ивайло Ляхович заема и поста председател на ДСБ в Несебър. Пред журналисти в Бургас обяви, че първата му задача ще бъде привеждане на структурите в бойна готовност за изборите. „Имам решителността да обединим десните хора в Бургаска област. Трябва да стигнем до всяко населено място, за да научат хората, че „Нова Република” е единствената дясна алтернатива на управлението на ГЕРБ и БСП“, каза Ивайло Ляхович.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук