13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Играч от френския „Нанси” подписа с „Черноморец”

Най- новото попълнение на „Черноморец Бургас” е 25- годишният Атиф Чайшуе. Бившият футболист на френския “Нанси” ще играе като втори нападател на позицията на избягалия Анеси. Договорът на фенския футболист е за две години и половина.  „От миналата седмица съм на проби в отбора. Тестовете минаха добре, а  днес подписах договор с „Черноморец Бургас”. Много съм доволен, че съм в отбора, тъй като екипът е добре структуриран и с един много уважаван треньор, известен извън България. Надявам се да прогресирам с отбора и да покажа всичките си качества”, заяви за zonaburgas.bg френският футболист.

 От ръководството на „Черноморец” заявиха, че поредното откритие на треньора Димитров ще замести напусналите футболисти. Само преди дни Черноморец се раздели с Жужу, който премина в турския Карабюк за сумата от 500 хиляди евро. От отбора дезертира и Анеси Абел, който по всяка вероятност няма да остане да играе в български отбор.

 Атиф Чайшуе е петото ново попълнение на отбора. Преди него контракти сключиха  арменският национал  Самвел Мелконян, Димитър Телкийски, Преслав Йорданов и Пламен Димов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук